Interim chef-kok |interim keukenmanager

functie inhoud

  • alle voorkomende mise en place handelingen
  • alle voorkomende werkzaamheden om gerechten serveerklaar te maken
  • draaien van servies
  • plannen van werkzaamheden
  • bestellingen maken en controleren
  • bepalen van roosters
  • bewaken van kwaliteit
  • controleren en werken volgens H.A.C.C.P en ARBO richtlijnen
  • opstellen menu's
  • calculeren menu's
  • overall toezicht meerdere keukens
  • schrijven foodbook

Waar sta ik voor?

Als freelance chef-kok sta ik voor samenwerken, ambachtelijk koken en leiderschap. Mijn doel is altijd een goed resultaat voor u en uw gasten. Met mijn vakkennis en ervaring (30 jaar) kom ik ook graag uw keuken leiden!

  • creatief
  • ambachtsman
  • van nature gastvrij
  • gedreven
  • man met passie en visie
  • groot geloof in mensen
  • realistisch
  • teamplayer
  • flexibel
  • onafhankelijk


Werkwijze

Voordat wij samen aan het werk gaan, maken we natuurlijk eerst kennis. Na onze persoonlijke kennismaking stuur ik u een offerte met daarin helder en duidelijk vermeld: de inhoud van de opdracht, het tarief gebaseerd op de zwaarte van de functie, lengte van de opdracht en welke andere kosten ik in rekening breng (bv. reis-, verblijf-, parkeerkosten).

Zodra u de offerte digitaal heeft geaccepteerd, stuur ik u mijn goedgekeurde freelanceovereenkomst toe. Hiermee voorkomen wij naheffingen.

In de overeenkomst benoem ik, nogmaals de inhoud van de opdracht, afgesproken tarief en betaaltermijn.

Van al mijn werkzaamheden houd ik een digitale urenregistratie bij. Bij iedere factuur stuur ik een uitdraai van deze registratie mee.

Op de door mij geleverde diensten zijn mijn algemene voorwaarden van toepassing. U gaat akkoord met mijn algemene voorwaarden zodra u mijn digitale offerte heeft geaccepteerd. De algemene voorwaarden kunt u hier nalezen en zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel