Mandarijnstraat 52, 2564 SZ, Den Haag
Nederland

Mijn diensten

ZWK

Functie inhoud:

  • alle voorkomende mise en place handelingen
  • Alle voorkomende werkzaamheden om gerechten serveerklaar te maken
  • draaien van servies
  • werken volgens H.A.C.C.P richtlijnen

Indicatie uurtarief in euro:

35,00

Exclusief BTW, reis-, verblijf- en parkeerkosten

Souschef

Functie inhoud:

  • alle voorkomende mise en place handelingen
  • Alle voorkomende werkzaamheden om gerechten serveerklaar te maken
  • draaien van servies
  • mede plannen van werkzaamheden
  • mede bestellingen maken en controleren
  • mede bepalen van roosters
  • mede bewaken van kwaliteit
  • werken volgens H.A.C.C.P richtlijnen

Indicatie uurtarief in euro:

37,00

Exclusief BTW, reis-, verblijf- en parkeerkosten

Chef-kok

Functie inhoud:

  • alle voorkomende mise en place handelingen
  • Alle voorkomende werkzaamheden om gerechten serveerklaar te maken
  • draaien van servies
  • plannen van werkzaamheden
  • bestellingen maken en controleren
  • bepalen van roosters
  • bewaken van kwaliteit
  • werken volgens H.A.C.C.P richtlijnen
  • opstellen menu's
  • calculeren menu's

Indicatie uurtarief in euro:

42,50

Exclusief BTW, reis-, verblijf- en parkeerkosten

Executive chef-kok

Functie inhoud:

  • alle voorkomende mise en place handelingen
  • Alle voorkomende werkzaamheden om gerechten serveerklaar te maken
  • draaien van servies
  • plannen van werkzaamheden
  • bestellingen maken en controleren
  • bepalen van roosters
  • bewaken van kwaliteit
  • werken volgens H.A.C.C.P richtlijnen
  • opstellen menu's
  • calculeren menu's
  • Overall toezicht meerdere keukens
  • schrijven foodbook

Indicatie uurtarief in euro:

47,00

Exclusief BTW, reis-, verblijf- en parkeerkosten

Scheeps chef-kok

Functie inhoud:

  • alle voorkomende mise en place handelingen
  • Alle voorkomende werkzaamheden om gerechten serveerklaar te maken
  • draaien van servies
  • plannen van werkzaamheden
  • bestellingen maken en controleren
  • bewaken van kwaliteit
  • werken volgens H.A.C.C.P richtlijnen
  • opstellen menu's
  • calculeren menu's

Indicatie uurtarief in euro:

35,00

Exclusief BTW, reis-, verblijf- en parkeerkosten

Private chef

Functie inhoud:

  • alle voorkomende mise en place handelingen
  • Alle voorkomende werkzaamheden om gerechten serveerklaar te maken
  • draaien van servies
  • werken volgens H.A.C.C.P richtlijnen
  • doen van inkopen
  • maken menuplanning
  • eventueel inhuren materialen
  • mede helpen met uitserveren

Indicatie uurtarief in euro:

47,00

Exclusief BTW, reis-, verblijf- en parkeerkosten, inhuurkosten, ingredientkosten.

Presentatie/ demonstratie chef-kok

Op beurzen, foodfestivals en bij bijvoorbeeld bedrijfsopeningen is een food presentatie of demonstratie altijd een publiekstrekker!

Uitgaande van verse, seizoensproducten bereid ik in de showkeuken gerechten waar ik allerlei weetjes of vertel.

Uiteraard maak ik deze gerechten om te laten proeven. Gasten zijn altijd blij verrast met de extra informatie maar ook zeker de heerlijke gerechtjes. Heeft u zelf een fantastische product dat gepresenteerd moet worden? Ik denk graag met u mee en ontwikkel een passend gerecht met uw product!

Indicatie uurtarief in euro:

47,00

Exclusief BTW, reis-, verblijf- en parkeerkosten

Tarieven:

Tarieven zijn altijd afhankelijk van meerdere factoren, zoals lengte van de opdracht, en verantwoordelijkheid behorend bij de functie.

Bij ieder functieniveau heb ik een indicatie van mijn tarief vermeld. Deze indicatie is een uurtarief.

Niet ieder opdracht past in de werkwijze uurtje-factuurtje.

Bij opdrachten op projectbasis of voor afgebakende periodes is het vaak wenselijk om projectprijzen, dagtarieven, weektarieven of zelfs maandtarieven te gebruiken.

Zo weet u op voorhand wat de kosten zullen zijn. Geen verrassingen achteraf!

Alle genoemde bedragen zijn in EURO en exclusief BTW, reiskosten, verblijfkosten en parkeerkosten.

Werkwijze:

Voordat wij samen aan het werk gaan, maken we natuurlijk eerst kennis. Na de eerste kennismaking stuur ik u een offerte met daarin helder en duidelijk vermeld, de inhoud van de opdracht, op welke basis ik aan u factureer (uurbasis of projectbasis), welke andere kosten ik in rekening breng (bv. reis-,verblijf-, parkeerkosten).

Zodra u de offerte digitaal heeft geaccepteerd, stuur ik u mijn goedgekeurde freelance overeenkomst toe. Hiermee voorkomen wij dat we te maken krijgen met naheffingen.

In de overeenkomst benoem ik, nogmaals de inhoud van de opdracht, afgesproken tarief en betaaltermijn.

Van al mijn werkzaamheden houd ik een digitale urenregistratie bij.

Bij iedere factuur stuur ik een uitdraai van deze registratie mee.

Op de door mij geleverde diensten zijn mijn algemene voorwaarden van toepassing. De algemene voorwaarden kunt u hier nalezen en zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel.