Voor spoed aanvragen stuurt u een whatsapp naar +31 (0)6 4004 8311


Culinaire Dienstverlening

Zelfstandig werkend kok

Functie inhoud:

  • alle voorkomende mise en place handelingen
  • Alle voorkomende werkzaamheden om gerechten serveerklaar te maken
  • draaien van servies
  • werken volgens H.A.C.C.P en ARBO richtlijnen

Het uurtarief is afhankelijk van verschillende factoren, voor een passende offerte klikt u hier.

Scheeps-kok

Functie inhoud:

  • alle voorkomende mise en place handelingen
  • Alle voorkomende werkzaamheden om gerechten serveerklaar te maken
  • draaien van servies
  • plannen van werkzaamheden
  • bestellingen maken en controleren
  • bewaken van kwaliteit
  • werken volgens H.A.C.C.P en ARBO richtlijnen
  • mede opstellen menu's
  • mede calculeren menu's
  • eventueel doen van inkopen

Het uurtarief is afhankelijk van verschillende factoren, voor een passende offerte klikt u hier.

Souschef

Functie inhoud:

  • alle voorkomende mise en place handelingen
  • Alle voorkomende werkzaamheden om gerechten serveerklaar te maken
  • draaien van servies
  • mede plannen van werkzaamheden
  • mede bestellingen maken en controleren
  • mede bepalen van roosters
  • mede bewaken van kwaliteit
  • werken volgens H.A.C.C.P en ARBO richtlijnen

Het uurtarief is afhankelijk van verschillende factoren, voor een passende offerte klikt u hier.

Chef-kok

Functie inhoud:

  • alle voorkomende mise en place handelingen
  • Alle voorkomende werkzaamheden om gerechten serveerklaar te maken
  • draaien van servies
  • plannen van werkzaamheden
  • bestellingen maken en controleren
  • bepalen van roosters
  • bewaken van kwaliteit
  • werken volgens H.A.C.C.P en ARBO richtlijnen
  • opstellen menu's
  • calculeren menu's

Het uurtarief is afhankelijk van verschillende factoren, voor een passende offerte klikt u hier.

Executive chef-kok

Functie inhoud:

  • alle voorkomende mise en place handelingen
  • Alle voorkomende werkzaamheden om gerechten serveerklaar te maken
  • draaien van servies
  • plannen van werkzaamheden
  • bestellingen maken en controleren
  • bepalen van roosters
  • bewaken van kwaliteit
  • werken volgens H.A.C.C.P en ARBO richtlijnen
  • opstellen menu's
  • calculeren menu's
  • Overall toezicht meerdere keukens
  • schrijven foodbook

Het uurtarief is afhankelijk van verschillende factoren, voor een passende offerte klikt u hier.

Demonstratie kok

Op beurzen, foodfestivals en bij bijvoorbeeld bedrijfsopeningen is een food presentatie of demonstratie altijd een publiekstrekker!

Uitgaande van verse, seizoensproducten bereid ik in de showkeuken gerechten waar ik allerlei weetjes of vertel.

Uiteraard maak ik deze gerechten om te laten proeven. Gasten zijn altijd blij verrast met de extra informatie maar ook zeker de heerlijke gerechtjes. Heeft u zelf een fantastische product dat gepresenteerd moet worden? Ik denk graag met u mee en ontwikkel een passend gerecht met uw product!

Het uurtarief is afhankelijk van verschillende factoren, voor een passende offerte klikt u hier.

Kokgevraagd.nl

Op zoek naar een freelance chef-kok? Kies voor kwaliteit met kokgevraagd.nl

Tarieven:

Tarieven zijn altijd afhankelijk van meerdere factoren, zoals lengte van de opdracht, en verantwoordelijkheid behorend bij de functie.

Niet ieder opdracht past in de werkwijze uurtje-factuurtje.

Bij opdrachten op projectbasis of voor afgebakende periodes is het vaak wenselijk om projectprijzen, dagtarieven of zelfs weektarieven te gebruiken.

Zo weet u op voorhand wat de kosten zullen zijn.

Geen verrassingen achteraf!

Op al mijn geleverde diensten zijn mijn algemene voorwaarden van toepassing.

Werkwijze:

Voordat wij samen aan het werk gaan, maken we natuurlijk eerst kennis. Na de eerste kennismaking stuur ik u een offerte met daarin helder en duidelijk vermeld, de inhoud van de opdracht, op welke basis ik aan u factureer (uurbasis of projectbasis), welke andere kosten ik in rekening breng (bv. reis-,verblijf-, parkeerkosten).

Zodra u de offerte digitaal heeft geaccepteerd, stuur ik u mijn goedgekeurde freelance overeenkomst toe. Hiermee voorkomen wij naheffingen.

In de overeenkomst benoem ik, nogmaals de inhoud van de opdracht, afgesproken tarief en betaaltermijn.

Van al mijn werkzaamheden houd ik een digitale urenregistratie bij.

Bij iedere factuur stuur ik een uitdraai van deze registratie mee.

Op de door mij geleverde diensten zijn mijn algemene voorwaarden van toepassing. De algemene voorwaarden kunt u hier nalezenen zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel.