KOOKDEMONSTRATIES; DE COMBINATIE VAN BEREIDING EN PROEVEN

Wat voor productdemonstraties en voor verkoopdemonstraties geldt, geldt zeker voor kookdemo’s. Tijdens kookdemonstraties laat ik als demonstratie chef- kok niet alleen een product of combinatie van producten proeven, ik laat ook nog eens de bereiding ervan zien. Tijdens die bereiding worden mensen geïnformeerd over het product en haar specifieke eigenschappen. Dat kan zijn bereidingsgemak, veelzijdigheid van het product, gezondheid of gewoon lekker. Heeft u zelf een product dat gepresenteerd moet worden? Ik denk graag met u mee en ontwikkel een passend gerecht met uw product.

Wenst u meer informatie te ontvangen over de mogelijkheden van mijn kookdemonstraties?

Neem gerust contact op; info@kokgevraagd.nl of bel 06 4004 8311, whatsapp kan natuurlijk ook!

KOOKDEMO'S OP DE WINKELVLOER

Kookdemonstraties geven vaak een flink stuk extra sfeer op de winkelvloer en vaak ruikt het ook nog eens lekker. Dat is zeker het geval bij mijn kookdemonstraties! Iedereen ruikt de geur van de versbereide gerechten en u raadt al wat dat betekent: een groot deel van de winkelbezoekers neemt de ingrediënten mee naar huis.

KOOKDEMONSTRATIES OP BEURZEN EN EVENEMENTEN

Als professionele kok presenteer ik de kookdemo's bijvoorbeeld op beurzen en evenementen, waarbij toch iets meer gevraagd wordt van de kok en er ook een stukje entertainment bij komt kijken. Als professionele demonstratie kok schrik ik er dan ook niet voor terug als ik met een geluidsversterker moeten werken om de mensenmassa door een bereiding heen te leiden.